I onsdags skrev jag efter koloskopin att Tottenham behövde fyra poäng på de två sista matcherna men eftersom Chelsea bara klarade oavgjort i sin match samtidigt som spurs vann är de klara för Champions league innan dagens match. Seger idag slutar de på tredje plats, oavgjort eller förlust leder högst sannolikt till en fjärde. 
Tack för att ni höll era timmar för spurs, det hjälpte. 

Långhelgen som precis passerat haf varit helt underbar. Monica och jag tillbringat mycket tid tillsammans och haft fantastiskt. Vi har ätit gott, varit på bio, pratat, promenerat, badat i havet, diskuterat, drömt mm. 
Vi har haft god energi båda två på ett sätt som inte varit aktuellt på flera år. Jag upplever en känsla av nyförälskelse igen och det är härligt. ❤️ När verkligheten blir sagolik! 

I fredags kom kallelsen till Sahlgrenska för ett tredje försök till att sätta in den där stenten. Jag ska åka dit 22:a maj och dagen efter är det dags. Hemresan blir dagen efter om allt går som det brukar. Det blir en vanlig ERCP och inget av det där de pratade om senast att gå in utifrån istället. Känns ändå bra, tycker det låter läskigt. 

Jag (tror) att jag inte skrivit något om det men Isak och jag har varit ute på rullskidorna ett par gånger och när han försöker hitta balansen åker vi inte så fort så det är på en lagom nivå för mig. Idag kunde han inte följa med men Monica tog cykeln och hängde med istället. Det gick lite fortare än de senaste gångerna men jag pressade mig inte och kroppen känns bra nu efteråt. 
Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen och cykla mina intervaller. Detta är nog sista veckan för det börjar kännas lite meningslöst att ta sig dit så tidigt på morgonen när jag kan göra detta antingen på gymet eller ute. 

Efter denna härliga långhelg kan det bli svårt att komma tillbaka till vardagen igen men får väl göra ett tappert försök. 

Snart dags att titta på sista Tottenhammatchen för säsongen och att  kunna göra det helt avslappnad är lika skönt som ovanligt. Tredje eller fjärde plats spelar inte så stor roll. 

Kram på er alla! ❤️