Jag vill börja med att tacka min hjälteängels sambo för den enormt fina text hon skrev i förgår. Gensvaret från er läsare var jättestort och fullt av värme kärlek. Det var tre av er som delade vidare på fb också. 👍 

Hon skickade ett mail till mig igår efter att jag sänt henne alla kommentarer ni skrivit på fb (som hon inte kan se) där hon skrev  att jag skulle tacka alla från djupet av hennes hjärta! 

När jag kom till jobbet igår var det tre kolleger som sa att de grät när de läste vad hon skrivit och när de pratade om det med mig tårades ögonen på ett par av de igen. Det var väldigt gripande för många har jag förstått. 

Jag valde att inte skriva något igår för jag ville att de som gick in på bloggen igår skulle läsa en gång till. 

Jag hade en riktigt bra dag igår, både kroppen och knoppen kändes pigga och jag räfsade i gräsmattan för att få bort pinnar inför stundande gräsklippning. Efter en lunch var det dags att ta bussen till jobbet, Monica skjutsade mig och cykeln till Hansa så jag kunde cykla hem sedan. När arbetstimmarna var slut tog jag bussen över bron och cyklade hem. 
 

Denna gång hade jag medvind så det gick mycket lättare än när jag cyklade till Hansa i tisdags. 

I torsdags ringde de från Sahlgrenskas forskningsavdelning och sa att jag hade anmält mig till att vara med i en studie huruvida vi transplanterade eller de/vi med förhöjda levervärden löper högre risk att få hepatit E. De skulle tagit detta blodprov när jag var på 3-månaderskontroll men det glömdes bort så de bad mig ta det provet nästa gång jag lämnar blodprov. När jag kom hem igår låg det ett paket från Sahlgrenska i lådan med remiss, provrör och ett brev att skicka röret till Göteborg med. 

Jag vet inte om jag skrivit det men när jag trodde de tog hepatit C prov härom veckan sa läkaren i måndags att det var just hepatit E de testade. Jag sa det till henne som ringde men de behövde ett nytt prov till sin forskning. 

Idag är också en bra dag så på förmiddagen körde vi till återvinningen med saker vi rensat i källaren och altanen. Efter lunch hjälpte Amandas kompis mig att klyva några björkbitar till. Han är stark som en oxe så han lyfte upp de till klyven medan jag bara höll i. Tack till dig. Det räckte för mig för musklerna är lite möra nu. Vi tar några till imorgon förmiddag när vädret förhoppningsvis är bättre. 

Är det en slump att jag känner mig piggare dessa dagar eller kan levervärdena gått ner nu när jag äter ytterligare en immundämpande medicin vilket jag gjort sedan i onsdags. Det gör mig lite mer känslig mot sjukdomar men samtidigt piggare. På tisdag när jag lämnar blodprov får vi svaret eller om det bara är inbillning eller om det beror på något annat. Jag hoppas jag får fortsätta vara pigg vad det än beror på! ✊🏼✊🏼