Det blev ca ett dygn hemma innan jag tvingades åka tillbaka till sjukhuset igen. 

I fredags morse fick jag ont i magen och det blev värre ju längre dagen gick och vid tvåtiden lade jag mig i sängen och då började febern stiga. Enligt instruktion vid utskrivning dagen innan ringde jag till infektionsavdelningen och läkaren sa att om febern steg till 38 skulle jag åka in men efter lite övertalning ändrade hon sig till 38,5. Febern nådde precis över det och efter övertalning från både Monica, Amanda och mamma skjutsade Monica in mig till akuten. 
När jag gör mig i ordning behöver jag sätta mig på toa och det blev första av många den kvällen och natten. 
I takt med att toabesöken blev fler och fler släppte magontet mer och mer och febern försvann med hjälp av panodil. 

Igår på förmiddagen gjordes sista besöket på toan (trodde jag), och jag kunde faktiskt få i mig lite köttbullar och potatismos till middag utan att behöva gå på toa. Jag fick även en kvällsmacka men en stund efter den var det dags igen. Men när det bara blev en gång tänkte jag att det var det sista men nu på morgonen har jag redan fått gå tre gånger med rinnande resultat. 

Åt frukost nyss så vi får se hur den tas emot och vad läkare säger om vad som kan vara orsaken bakom detta. Är magen utslagen av all antibiotika? Hann ta två tabletter hemma ju. Är det en vanlig maginfluensa? Fick jag ett virus eller en bakterie på semestern? 

Skillnaden nu på förra omgången jsg låg här i samma rum är att jag inte får lämna rummet pga att jag kan smitta någon annan och det är faktiskt ganska jobbigt. Ett exempel var att behöva ringa på sköterskan för en kopp te istället för att gå ut och hämta en. Var tvungen att dricka lite igår annars hade de satt in ett dropp till under natten och det är svårt att sova med slangarna tycker jsg så tog en kopp te istället. 

Avföringsprov taget när jsg kom in och blodprover tagna idag så förhoppningsvis kan de tala om vad detta beror på men det blir väl som vanligt, kan inte säga men kanske kan det vara....