Igår eftermiddag loggade jag in på 1177 och fick se  två nya anteckningar varav den första var ett preliminärt svar på biopsin men av den förstod jsg inte mycket då det var alltför många fackord dessutom en hel del förkortningar. 
Den andra, från hepatologen, var enklare att förstå och där stod det att jag ska få äta två sorters antibiotika i tre månader. 

När ronden kom ville jag han skulle gå igenom vad det stod i anteckningarna på 1177 och jag loggade in medan han pratade men wi-fi hoppade ur så jag fick börja om och jag tryckte fel så det tog sådan tid att han nästan var färdig när jag väl var inloggad så jag kan ha missat något av vad han sa när jag koncentrerade mig på att logga in. 
Men det jag uppfattade var att patologen såg att gallgångarna är påverkade av dåligt flöde men inget som tyder på PSC. Ser inte ut som avstötning. Levern lite påverkad men ingen skrumplever. Hon ska titta mer på mina vävnadsprover då detta bara var ett preliminärt resultat. 
Hepatologen hade letat efter vetenskapliga artiklar som stöder det här med behandling med långvarig antibiotika men hittade inga men han har själv haft patienter som hjälpts av detta så därför sätter de in mig på dessa två antibiotika i tre månader. Han har patienter som ätit ett år. Han tror att det ligger en pöl med bakterier någonstans och skvalpar som den vanliga antibiotikan inte kommer åt. Vi får hålla tummarna att den nya kuren gör det. 
På tisdag nästa vecka ska de ha en genomgång med alla inblandade om mig. De hann inte få med mig tills idag. 

Jag är helt slut idag igen. Sovit nio timmar inatt men sov ändå 1,5 timma till nu efter frukost. 37,8 i temp vid kl 5:30. Stannar tills imorgon, om jag mår bättre då och värdena, som i stort är oförändrade tills idag, går ner lite så kan jag nog åka hem imorgon och börja min nya kur. Jag ska bara ta en tablett av varje per dag så det är skönt. Får köpa fler mjölksyrebakterier så magen klarar dessa tre månader. 

Inte aktuellt med någon av de ”nya” röntgenalternativen som det pratades om igår. Nu provar vi antibiotika istället.