Resultaten av måndagens blodprover visar att mina levervärden nu är normala, gallvärdet är på nedåtgående och detsamma gäller för blodfetterna. I torsdags fick jag ett brev från läkaren där det stod att han anser det vara en mycket positivt tendens och att jag inte behöver börja med någon medicin för att få ner blodfetterna. Inte för tillfället i alla fall. De är fortfarande lite för höga, särskilt triglycerider, men gått ner från 7,1 till 5,8.  


Detta var en skön bekräftelse på att mitt mående varit bättre de senaste veckorna. 

När det är någon som frågar hur det med mig så är det så skönt att kunna svara att det är bra. Dessutom verkligen mena det!

Att jobba halvtid och samtidigt ha energi över till familjen har inte varit några problem heller men förkylningen har hindrat mig från att testa någon träning. Den gör också att nattsömnen inte är den bästa, hosta och helt täppt i näsan ställer till det. 
Tre veckor har förkylningen dröjt sig kvar så det borde väl snart vara klart. Det tar väl längre tid i och med att mitt immunförsvar är nedsatt men tre veckor räcker tycker jag. 

På måndag ska jag till tandläkaren på sjukhuset och jag antar att de släpper mig till vanliga folktandvården efter den lagning som ska ske. 
Blodprov blir det inte förrän nästa måndag. 
I brevet från läkaren stod det också att jag fått en tid till honom den 26 mars. 
Jag har inte hört något från Sahlgrenska om när det är dags för ett nytt försök att sätta in en stent eller från röntgen i Kalmar för tid till magnetkameraundersökningen. 

Har tänkt den senaste tiden att det som sas till mig skulle ta tre månader efter transplantationen att komma tillbaka kanske tog 15 månader istället. 

Just nu njuter jag av att känna mig pigg!!!