Det blev nästan en heldag till på sjukhuset igår, längre än vad jag tänkt mig. 
Infektionsavdelningen tyckte inte det behövdes några nya blodprov utan de nöjde sig med att se att crp vänt nedåt i onsdags så jag slapp bli stucken. 
När läkaren kom på rond fick jag reda på att den MR jag trodde jag skulle göra istället var ett ultraljud. Det gick inte hitta en ledig tid efter alla helgdagar så det fick bli det nästbästa, ett ultraljud. Han räknade med att hinna få svaret innan eftermiddagsronden och då, om det såg fint ut, släppa hem mig med en veckas antibiotika. 

Strax innan kl 12 sa jag till sköterskorna att jag gick till röntgen och hon blev glad att jag kunde gå själv när de var kort om personal pga sjukdom. Mätvärden skulle göra ett par goda mackor till mig och spara paj med vaniljsås. 
 
Undersökningen gick helt enligt planen och läkaren sa direkt att allt såg fint ut. Det mest underliga som hände var att det kom in en läkare medan jag väntade och presenterade sig och tog mig i hand men tittade underligt på mig där jag barbröstad låg på britsen och sa tveksamt, ”-du ska inte undersöka benet?”
”-Nej, sa jag. Levern.”
Då ursäktade hon sig och smet ut snabbt samtidigt som hon sa att kollegan måste visat in henne i fel rum. 
Min rätta läkare smålog lite när han kom in och jag hörde de skratta där bakom precis innan så om det var ett misstag kunde de skratta åt det. 

Efter att ha ätit mackor och en stor bit paj blev det en lång väntan på ronden som inte kom förrän 16:30 och det blev som förväntat. Hem med antibiotika. 

Idag har jag hjälpt till lite grann här hemma inför morgondagens visning. Mamma är här igen och kör och strax kommer svägerskan också. Så vi får hjälp så vi klarar oss. Tack till alla som erbjudit er! ♥️

Jag är så spänd och nervös inför försäljningen och lagt ner så mycket tid under så lång period nu att resten av familjen tycker jag överdrivit. Ska bli skönt när det är över. 
Då återstår bara resten också... 😉
Hitta någonstans att bo, jobb, barnen ska söka och komma in på sina förstaval, packa ner allt och flytta alla grejer för att sedan plocka upp det igen. 
Men försäljningen ger oss förutsättningar för hur mycket vi kan betala för lägenheten där uppe och när den blir klar kan vi filtrera sökandet och förhoppningsvis hitta något som passar.