Enligt min plan blev jag utskriven igår. Alla värden hade vänt och lever- och gallproverna var alla normala igen. Trots detta var jag väldigt trött och energilös men det är inget ovanlig dag fyra. Brukar få åka hem då men oftast är jag trött och tjurig den dagen. Så också nu. 
De ville ha mig kvar tills jag fått eftermiddagens antibiotika så kom iväg till apoteket på sjukhuset för att hämta ut antibiotika ca 14:30. 
Vid ”utskrivningssamtalet” sa läkaren att jag kommer få ett samtal på onsdag där dag och tid meddelas när jag ska få göra ERCP och förhoppningsvis en ny stent kan sättas in. Bara för att de lyckades förra gången är inte det någon garanti att de gör det denna gång. Hålet var ju väldigt litet och trångt. Men hoppas de lyckas igen. Inom fyra veckor ska jag få en tid och inom den tiden ska jag inte behöva få en kolangit till. Prover ska jag lämna på måndag. 
Hon sa också att hon ”anmält” mig till den fredagskonferens de har där leverläkare, infektionsläkare och kirurger träffas och diskuterar olika patienter och vad de kan göra för att underlätta för dessa människor. Det är skönt, hoppas de kommer på något. 
Vidare sa hon också att om kolangiterna kommer oftare och/eller blir kraftigare kan en ny transplantation bli aktuell. Jag sa direkt att jag inte vill, så dåligt mår jag ju inte. Hade det varit som i somras hade det varit en annan sak, då hann jag knappt lämna sjukhuset innan nästa kom men nu går det ändå två månader mellan. Men som sagt, det är inget som är aktuellt nu. 

Idag är jag mycket piggare än igår men är hemma från jobbet imorgon också. 

Aja, nu blir det till att låta kroppen och huvudet återhämta sig och sedan förhoppningsvis kunna komma igång med lite träning igen innan ERCP. Kan den sedan göra så jag håller mig frisk tre månader är vi framme i halva maj. Hoppas de sätter in en ny stent så jag äntligen får en frisk sommar. Det var länge sedan! 
Men nu tittar vi inte så långt utan ser till att jag blir pigg igen. 
❤️💕 Kram till er alla! ❤️💕