Sedan jag skrev igår finns det egentligen inte så mycket nytt att rapportera. Det blev de där två, för mig, nya antibiotikorna och de första tabletterna är precis tagna. En färgglad kapsel och en vit puck. När jag läste bipacksedeln stod det på den vita pucken att den är mot återkommande urinvägsinfektioner. Den andra verkar vara mer generell. Jaja, de borde veta att jag får en bra kombination. 

Ju längre timmarna gick igår desto bättre började jag må och kvällspersonalen kom på en idé om att jag kunde få sova hemma om jag bara kom tillbaka till sängen kl 7. Under dagen hade min trevliga rumskamrat bytts ut mot två andra vilka hade gett mig intryck av att min nattsömn inte skulle bli så bra om jag valde vara kvar så jag nappade direkt på erbjudandet.

På ronden idag fick jag reda på att bilirubinet nu sjunkit till normala nivåer igen men att crp återigen stannat på dryga 20. Inget som hindrar mig från hemgång eller som antyder en aktiv bakterieinfektion men ändå något att hålla koll på. Annars ligger de andra svaren också oförändrade från igår. Så lite oreda är det ändå i kroppen. Nya prover ska lämnas på tisdag. Läkaren sjukskrev mig i två veckor så tyvärr har jag jobbat min sista dag på Färjestaden skola redan nu. 

De närmaste dagarna blir det vila som gäller! ♥️