Febern jag hade sist jag skrev satt i från torsdagen till söndagskvällen. Oftast vaknade jag med temp runt 38 som försvann under dagen för att stiga igen på kvällen till ca 38,5. 

De prover jag lämnade i måndags visade på stigande crp (64) och bilirubin (45) medan de andra i stort sett var förändrade. Sköterskan från mag o tarm ringde på eftermiddagen och sa att de ville ha nya prover som i onsdags så det blev ett besök till på sjukhuset. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att det var sista gången jag var hos de...
Onsdagens prover visade så äntligen på nedåtgående svar. Crp sjunkit till drygt 20 och bilirubin till ca 30. Nu hade även leverproverna gått ner lite. Det är bara ALP som ligger kvar på 6,1. 

De två anteckningar på 1177 som Sahlgrenska skrev plockades bort dagen efter och ersattes av en sammanfattning av min läkare av den ena anteckningen men om biopsisvaret står det ingenting. 
Sahlgrenska har dock skrivit att de inte har några tider för en ERC under narkos förrän tidigast vecka 35. Då känns det meningslöst att åka ända till Göteborg när vi har ca 45 minuter till Huddinge. 

Det har även kommit en bekräftelse på att de på karolinska fått remissvar från Kalmar om mig men att de skickat den vidare till kirurgerna då de är mer erfarna med ”besvärlig gallgångsproblematik” som det stod. 
När jag googlade på karolinska stod det just det som en av läkarna på sjukhuset pratade om, att de har ett ”leverteam specialiserade på sällsynta leversjukdomar”. Jag vet inte om jag ingår under det kriteriet men jag hoppas de kan hjälpa mig. Det namn som hade tagit emot remissen ingick i alla fall i detta team. 

De senaste dagarna tycker jag att energinivån ändå har börjat vända lite grann åt rätt håll men vila måste jag göra under dagarna. Monica får dra ett jättestort lass här hemma med flyttpackandet. Det är bara tre dagar kvar innan flyttbilen kommer och än är det mycket saker som inte ligger i lådor. 

Jag önskar er alla en riktigt glad midsommar!